
Η Λουκίλα Καρρέρ, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα, προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως της λείπει ο σύζυγός της.
Ο σπουδαίος συνθέτης πέθανε πριν από έναν χρόνο λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100. Αν και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή στις 5 Οκτωβρίου 2024, δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο», που παραχώρησε συνέντευξη η Λουκίλα Καρρέρ ανέφερε πως, σύμφωνα με την ίδια, ο Μίμης Πλέσσας πέθανε στις 4 Οκτωβρίου.
Η Λουκίλα Καρρέρ εξήγησε πως αντιμετώπισε την απώλεια του συνθέτη με δύναμη και ρεαλισμό, αποδεχόμενη ότι ο θάνατος είναι μέρος της ζωής.
«Διαχειρίστηκα την απώλειά του, όπως πρέπει να τη διαχειριστεί ο κάθε άνθρωπος. Μόνοι μας γεννιόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε. Με πολλή δύναμη και υπομονή, αλλά αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Τι να έκανα; Ευτυχώς, έφτασε σε μία ηλικία και δεν αρρώστησε, δεν έχασε το μυαλό του, επικοινωνούσαμε μέχρι την ώρα που έφυγε, οπότε ο ίδιος ο άνθρωπος μου λείπει. Έχω το σκυλάκι μας. Του μιλάω, νιώθω ότι είναι εδώ. Επειδή εδώ περνάγαμε τις περισσότερες ώρες, στο στούντιο του, εδώ δημιούργησε, εδώ είμαι το περισσότερο μέρος της ημέρας. Τον είδα μόνο δύο φορές στον ύπνο μου με μηνύματα που μου έστειλε» δήλωσε η χήρα του Μίμη Πλέσσα.
Σε άλλο σημείο, η Λουκίλα Καρρέρ σχολίασε, πώς αντιδράει όταν ακούει αγαπημένα κομμάτια του συζύγου της: «Πολλές φορές του λέω “μπράβο Μίμη, αθάνατο τραγούδι αυτό”».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.