ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιατρική Σχολή Χάρβαρντ: Η φυσική ανοσία είναι 27 φορές ισχυρότερη από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο

Ιατρική Σχολή  Χάρβαρντ: Η φυσική ανοσία είναι 27 φορές ισχυρότερη  από την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο

Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ αποκαλύπτει ότι η φυσική ανοσία είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο αποτελεσματική απέναντι στον COVID-19 από την όποια ανοσία παρέχει το εμβόλιο.

Η μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τον κορωνοϊό και να αναπτύξουν συμπτώματα από τα άτομα που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία.

https://twitter.com/Thomas1774Paine/status/1434728169777598466

Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο της ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ Martin Kulldorff αυτό αποδεικνύει ότι τα διαβόητα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι στην ουσία αντιεπιστημονικά όπως επίσης και μεροληπτικά.

«Η απλή νόσηση από τον COVID-19 προσφέρει καλύτερη ανοσία από το εμβόλιο. Κατ΄αυτόν τον τρόπο οι υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τα πιστοποιητικά είναι όχι μόνο επιστημονικά ανόητη είναι και μεροληπτική όπως και ανήθικη», έγραψε ο Kulldorff για να συμπληρώσει:

«Στο Ισραήλ οι εμβολισμένοι είχαν 27 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού σε σχέση με όσους είχαν αναπτύξει φυσικά ανοσία από προηγούμενη ασθένειά τους με τον COVID-19».

https://twitter.com/MartinKulldorff/status/1430660291579105284

Παράλληλα σύμφωνα με το Scientific American:

«Η φυσική ανοσία απέναντι στον κορωνοϊό που αναπτύσσεται μετά από ασθένεια προσφέρει πολύ καλύτερη ανοσία, κάτι σαν ασπίδα απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα. Από ότι και οι δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer σύμφωνα με μια ισραηλινή μελέτη, στην οποία οι επιστήμονες προειδοποίησαν πάντως «μην το κάνετε αυτό στο σπίτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DrJBhattacharya/status/1434010331093811202

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.