Με κορωνοϊό και η μπάντα στο «The 2night Show»

Την εμβολιασμένη showbiz «τσακίζει» τα τελευταία 24ωρα ο κορωνοϊός, καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα μεταξύ των εμβολιασμένων διασήμων.

Μετά τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ανέβαλε την πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν, αλλά και τον σύζυγό της Μπέττυς Μπαγγίρα, Δημήτρη Μάζη, ο οποίος εάν και έχει κάνει τρείς δόσεις του εμβολίου έχει κορωνοϊό, ο ιός «χτύπησε» την πόρτα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και του Γιώργου Λιανού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το ίδιο και η μπάντα του στο «The 2night Show», ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Λιανός, ο οποίος είναι μαζί του στο ραδιόφωνο, βρέθηκε επίσης θετικός στον ιό.

Να τονίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι τους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι προσφάτως ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο παρόλο που ήταν εμβολιασμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση και την νόσηση, καθώς αρκετοί είναι οι εμβολιασμένοι που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19.