ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Έτσι θα βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι σαν… επαγγελματίας

Τώρα που τα κομμωτήρια κλειστά, δεν έχουμε κι άλλη επιλογή, από το να βάψουμε μόνες τα μαλλιά μας. Για τις περισσότερες είναι «πρόκληση» καθώς δεν έχουν ξαναεπιχειρήσει να τα φτιάξουν μόνες.

Ένας κανόνας υπάρχει εδώ και είναι απαράβατος: ακολουθούμε πιστά και ευλαβικά τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία της βαφής.

Και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ όσο φανταζόμαστε, καθώς στο πίσω μέρος του κουτιού θα βρεις τα πάντα που χρειάζεσαι για τον τρόπο εφαρμογής του χρώματος, ακόμα και γραφήματα που δείχνουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών σου.

Μερικά tips ακόμα που δεν λαθεύουν; Πριν τα βάψεις, μείνε χωρίς λούσιμο για τουλάχιστον 2 ημέρες, ώστε τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής να λειτουργήσουν ως ασπίδα απέναντι σε όποιους ερεθισμούς.

Και βέβαια αν είσαι αρχάρια, δεν περνάς μονομιάς σε όλο το κεφάλι. Κάνεις ένα τεστ σε μια μικρή τούφα πρώτα, καθώς κάθε λεπτό μετράει στο τελικό αποτέλεσμα της βαφής.

Αν θες τα μικρά μυστικά του επαγγελματία, δούλεψε τις τούφες όπως βλέπεις να κάνουν οι hair colorists. Εφαρμόζουμε τη βαφή μερικά εκατοστά μακριά από το τριχωτό της κεφαλής και μετά περνάμε στις άκρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο όταν ολοκληρώσουμε όλες τις τούφες επιστρέφουμε για τις ρίζες. Πάντα με το βουρτσάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.