ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Οι ασκήσεις που θα σας «χαρίσουν» στητό στήθος

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν βρεθεί «αντιμέτωπες» με την εικόνα του στήθους τους. Μάλιστα, κάποιες θα ήθελαν να ήταν λίγο πιο… ζουμερό, κάποιες να ήταν κάπως πιο στητό και άλλες θα ήθελαν να έχουν μικρότερο στήθος ώστε να αποφύγουν τους πόνους στη μέση.

​Με λίγα λόγια, αν δεν είστε απολύτως ευχαριστημένη με το στήθος σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είστε η μόνη εκεί έξω.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να νιώσετε καλύτερα με την εμφάνιση του στήθους σας, ακολουθώντας ορισμένες ασκήσεις που στοχεύουν στην περιοχή. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να δείτε αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο η γυμναστική μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πίσω από τον ιστό του στήθους μας βρίσκονται οι τέσσερις θωρακικοί μύες, οι οποίοι μας βοηθούν να παίρνουμε βαθιές ανάσες και να κινούμε τα χέρια μας. Όταν γυμνάζονται επαρκώς, έχουν την τάση να δημιουργούν την αίσθηση ανόρθωσης του στήθους, κάνοντάς το να δείχνει πιο στητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 5 ασκήσεις που στοχεύουν στην περιοχή του στήθους. Το workout έχει διάρκεια μόλις 5′ και για την εκτέλεσή του θα χρειαστείτε βαράκια. Αν πάλι δεν έχετε βαράκια, μην απογοητεύεστε: χρησιμοποιήστε μπουκαλάκια με νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.