Διεθνής Ασφάλεια 09:33
Σε μία εξαθλιωμένη, από τα lockdown, οικονομικά κοινωνία η κυβέρνηση έχει επιβάλει πάνω από 45 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα στους από την 1η Νοεμβρίου.
Πολίτες που έχουν χάσει τις εργασίες τους και τις ελευθερίας τους βλέπουν άλλη μία θηλιά να σφίγγει γύρω από το λαιμό τους γιατί υποτίθεται πως παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα βέβαια τα κυβερνητικά στελέχη έχουν παραβιάσει δημοσίως αρκετές φορές τα μέτρα για τον κορωνοϊό και φυσικά δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε πρόστιμα.
Συγκεκριμένα ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης μίλησε στην ενημέρωση για τα νέα μέτρα, εκεί όπου αναφέρθηκε στους ελέγχους που γίνονται σε όλη τη διάρκεια του lockdown.
Δείτε το παραπάνω ρεπορτάζ του Pronews TV.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.