ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αδιανόητο: Ο Κ.Μητσοτάκης χαμογελάει στο Ground Zero της Νέας Υόρκης μπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών

Δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται

Αδιανόητο: Ο Κ.Μητσοτάκης χαμογελάει στο Ground Zero της Νέας Υόρκης μπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο μνημείο του Ground Zero εκεί που κατέπεσαν οι δίδυμοι πύργοι.

Mπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών αυτός χαμογελούσε ασυναίσθητα δείχνοντας να μην κατανοεί την βαρύτητα της στιγμής και το που βρίσκεται!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως εκείνη την στιγμή η Ανθούλα Κατσιματίδη διηγούνταν το δικό της δράμα για τον χαμό του αδελφού της.

https://twitter.com/Marka2_/status/1572971743291273216

Σημειώνεται ότι το μνημείο των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός τους επισκέφθηκαν το σημείο όπου βρίσκονται οι πλάκες στις οποίες είναι χαραγμένα τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους Δίδυμους Πύργους, μαζί με την Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Γιάννη, στις επιθέσεις.

Όπως ήταν φυσικό στάθηκαν ιδιαίτερα σε σημεία όπου αναγράφονται θύματα ελληνικής καταγωγής και τοποθέτησαν μικρές ελληνικές σημαίες και λευκά λουλούδια.

Εκεί όμως στην στιγμή που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ο πρωθυπουργός «έσκασε» ένα χαμόγελο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.