ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγρια κόντρα μεταξύ «Σπαρτιατών» και «Ελληνικής Λύσης» στην Βουλή υπονομεύει την δεξιά αντιπολίτευση

Την σύγκρουση την ξεκίνησε ο Κ.Βελόπουλος

Άγρια κόντρα μεταξύ «Σπαρτιατών» και «Ελληνικής Λύσης» στην Βουλή υπονομεύει την δεξιά αντιπολίτευση

Επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο Βασίλης Στίγκας με αφορμή την πρότερη επίθεση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, σε χθεσινή του τοποθέτηση όπου αποκάλεσε «υποστηρικτές των Ναζί» τους Σπαρτιάτες, χωρίς λόγο και αιτία, θεωρώντας προφανώς ότι ο ίδιος με τα περί «επιστολών του Ιησού» και τις κεραλοιφές, έχει μπει στην ελίτ των Ελλήνων πολιτικών.

Είχε πει συγκεκριμένα ότι «με μαφιόζους δεν μιλάμε, εσείς οι πατριώτες, συνεργάτες των Ναζί».

Γιατί; Θα πάρει τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών πιστεύει; Μάλλον απλά υπονομεύει την ενότητα της δεξιάς αντιπολίτευσης…

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, είπε πως έχει δεχθεί προσωπικές επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του από τον Κυριάκο Βελόπουλο και πρόσθεσε πως, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «κάθε βράδυ βγαίνουν με τα φτυάρια οι νεκροθάφτες στο κανάλι».

Σημείωσε δε, ότι έχει ήδη καταθέσει στην εισαγγελία τα όσα υβριστικά ακούγονται για τον ίδιο.

Ο Β.Στίγκας, έκλεισε την ομιλία του δανειζόμενος και την φράση του Μένιου Κουτσόγιωργα, «δεν δικαιούστε να ομιλείτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χήτα, ο οποίος είπε «ασχολούμαστε μόνο με σοβαρούς πολιτικούς, όχι αχυρανθρώπους» και συνέχισε: «Δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας ποτέ, είστε ανάξιοι πολιτικοί, δεν μιλάμε με συνεργάτες των Ναζί, αδιαφορούμε, νιώθουμε απέχθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.