ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το Ιταλικό Πολεμικό «Etna»

Στο λιμάνι του Πειραιά το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (Συνοδός Στόλου) του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού ITS Etna A5326, το οποίο και θα παραμείνει έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Το πλοίο Etna, με κυβερνήτη τον πλοίαρχο Λούκα Πασκουάλε Εσπόζιτο, ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι (Campagna d’Istruzione) με τους δευτεροετείς της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στις 21 Ιουλίου από το λιμάνι του Τάρα και, αφού επισκέφθηκε την Ταγγέρη, τη Βαρκελώνη και την Τύνιδα, ήρθε σήμερα στο μεγάλο λιμάνι.

Το πλοίο θα μπορέσουν να επισκεφθούν οι Πειραιώτες και όχι μόνο κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • Τρίτη 20 Αυγούστου, από τις 17.00 έως τις 19.00
  • Πέμπτη 22 Αυγούστου, από τις 10.00 έως τις 12.00 και από τις 16.00 έως τις 19.00.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώσουν για την ημερομηνία επίσκεψης τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, επικοινωνώντας μέσω email στα αγγλικά με το Γραφείο του Στρατιωτικού Ακολούθου τα Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα [email protected], αποστέλλοντας λεπτομέρειες για την ημέρα της επίσκεψής τους, τα στοιχεία ταυτότητάς τους, τον αριθμό δελτίου ταυτότητος, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.