ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Έβαλε γκολ στο 93′ με ανάποδο ψαλιδάκι και «τρέλανε» τους πάντες – «Πανικός» σε αγώνα στο Μεξικό

Ο πρώτος τελικός των πλέι οφ της Απερτούρα του 2019 στο Μεξικό κρίθηκε από ένα απίθανο γκολ με ψαλιδάκι, που σημειώθηκε στο 93′ της αναμέτρησης. Με αυτό τον τρόπο η Μοντερέι επικράτησε της Κλαμπ Αμέρικα με 2-1.

Σκόρερ του τέρματος ο Ροτζέλιο Φούνες Μόρι. Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός ήταν πλάτη στο τέρμα, και τον γκολκίπερ της Κλαμπ Αμέρικα Γκιγιέρμο Οτσόα, όταν υποδέχθηκε τη μπάλα με το στήθος, της έδωσε το κατάλληλο ύψος και χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε με ανάποδο ψαλίδι, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μοντερέι και Κλαμπ Αμέρικα θα συναντηθούν στον επαναληπτικό, στις 30 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναμέτρηση ήταν δραματική, αν σκεφτεί κανείς και τα δυο πρώτα γκολ ήρθαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Η Μοντερέι προηγήθηκε στο 45′ μετά από αυτογκόλ του Ροντρίγκες, ενώ η ισοφάριση για την Μοντερέι ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Μεντίνα. Η Κλαμπ Αμέρικα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από 53′ λόγω της αποβολής του Κόρντοβα, η οποία άλλαξε την μορφή της αναμέτρησης, καθώς στο τελευταίο 20λεπτο, η Μοντερέι είχε περιορίσει στα καρέ της την Κλαμπ Αμέρικα, με την τελευταία να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να κρατήσει την ισοπαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.