ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: To εκρηκτικό αφιέρωμα που ετοίμασε το ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ένα εκρηκτικό βίντεο τριών λεπτών ετοίμασε το ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποψήφιο και φέτος για τον τίτλο του MVP στο NBA.

Με την φράση που έχει στο twitter του «Beauty in the Struggle» (η ομορφιά είναι στον αγώνα) και τα δάκρυά του από το βράδυ που πήρε το βραβείο του «Πολυτιμότερου Παίκτη της Χρονιάς» αρχίζει το αφιέρωμα της γνωστής αμερικανικής ιστοσελίδας.

Η αφήγηση στέκεται στην εκπληκτική σεζόν που έκανε φέτος, έχοντας περισσότερους πόντους – και τρίποντα – σε λιγότερα λεπτά συμμετοχής από ποτέ άλλοτε, αλλά φυσικά και στα παλαιότερα χρόνια, που ζούσε στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«He was an official citizen of no country until he was 18», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δηλαδή, ότι δεν ήταν πολίτης καμίας χώρας, μέχρι να πάει 18 και το ΝΒΑ draft να του αλλάξει τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.