ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γ.Οικονόμου: Ισχυρίζεται ότι το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ ήταν «προσωπικές στιγμές»! (βίντεο)

Τι ισχυρίζεται ο Γιάννης Οικονόμου για το υβριστικό σύνθημα

Γ.Οικονόμου: Ισχυρίζεται ότι το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ ήταν «προσωπικές στιγμές»! (βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου συνεχίζει να μην αναλαμβάνει την ευθύνη για τα υβριστικά συνθήματα που τραγουδούσε κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία. 

Επί τέσσερις ημέρες και παρά το γεγονός πως το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας της χυδαιότητας του κυβερνητικού εκπροσώπου, το οποίο τον «συνέλαβε» να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Οικονόμου συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: εμπαιγμό και απαξίωση.

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, εμφανίζεται ο εκπρόσωπος να… τραγουδά γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ακόμα και μετά την καταγγελία, ο Γ. Οικονόμου έκανε λόγο για «συκοφαντία», παρά το ξεκάθαρο βίντεο.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο φιλοκυβερνητικό μέσο «Παραπολιτικά» το μεσημέρι της Τρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε προ… εκπλήξεως, καθώς οι δύο δημοσιογράφοι ξεκίνησαν τη συζήτηση από το επίμαχο βίντεο που τον έφερε τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία.

«Ωχ, βγήκε και ένα βίντεο. Τι τραγουδάγατε εκεί και σας την έπεσε το ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε γελώντας η δημοσιογράφος, με τον ίδιο αρχικά να της απαντά «τώρα τα είπαμε αυτά κυρία Κοραή», και τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά «να τα πούμε κι εμείς».

«Τα απαντήσαμε, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω» επιμένει ο Γ. Οικονόμου στην προσπάθειά του να διαφύγει, την ώρα που η δημοσιογράφος λέει στον συμπαρουσιαστή της «τραγουδούσε κάτι για το ΠΑΣΟΚ», και πάλι ανάμεσα σε… γελάκια.

Το περισσότερο γέλιο -πικρό όμως- το προκάλεσε ο Γ. Οικονόμου, που στις τελευταίες του ημέρες πριν παραδώσει στον διάδοχό του Άκη Σκέρτσο για να πολιτευτεί στη Λαμία, αποφάσισε να αποδείξει για ποιον λόγο θεωρείται κυβερνητικός εκπρόσωπος-τρολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι το να προσπαθεί κανείς από προσωπικές στιγμές να κάνει κρίσεις για το ήθος κάποιων ανθρώπων, και για την άποψή του για την πολιτική, για τους αντιπάλους του, για τον κόσμο της πολιτικής, είναι… άτοπο και παρατραβηγμένο» δήλωσε ο Γ. Οικονόμου, βαφτίζοντας το σύνθημα «γ… το ΠΑΣΟΚ» ως «προσωπική στιγμή», σπάζοντας κάθε ρεκόρ εμπαιγμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.