ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πλένει τα μαλλιά της μόνο μια φορά τον μήνα και δεν είναι λιπαρά – Το μυστικό για «λαμπερό αποτέλεσμα»

«Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, αφήνεις τα φυσικά σου έλαια να κάνουν την δουλειά τους»

Πλένει τα μαλλιά της μόνο μια φορά τον μήνα και δεν είναι λιπαρά – Το μυστικό για «λαμπερό αποτέλεσμα»

Για έναν περίεργο λόγο έχει γίνει viral στο TikTok μια γυναίκα, η οποία δεν έχει και την καλύτερη σχέση με το… νερό.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι λούζει τα μαλλιά της μόνο μία φορά τον μήνα, καθώς αφήνει τα «φυσικά έλαια» να κάνουν την δουλειά τους, ώστε να έχει απαράμιλλη λάμψη.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, η Tink που διατηρεί τον λογαριασμό με το όνομα ως @cherries_87, ισχυρίστηκε ότι έχει εκπαιδεύσει τα μαλλιά της, για να παραμένουν καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με το νερό.

«Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, αφήνεις τα φυσικά σου έλαια να κάνουν την δουλειά τους», υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Έτσι, ανέβασε ένα βίντεο, που ανέφερε πως δεν είχε λουστεί για 31 μέρες, ενώ έδειξε πως μπορεί να κάνει μπάνιο, χωρίς να βρέχει, έστω και καταλάθος, τα μαλλιά της.

«Ο λόγος που δεν τα λούζω για λίγο, είναι επειδή είναι πραγματικά πολύ καλό και υγιές στα μαλλιά σου, να αφήσεις τα φυσικά έλαια να κάνουν τη δουλειά τους», σημειώνει και προσθέτει πως «έτσι διατηρώ το χρώμα μου τόσο λαμπερό, γι’ αυτό τα μαλλιά μου μακραίνουν τόσο, είναι πυκνά και για αυτό είναι τόσο υγιή. Το κάνω κυριολεκτικά για 15 χρόνια περίπου».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι «δεν είναι βρώμικο, ούτε αηδιαστικό», αλλά ένας τρόπος που συστήνει ανεπιφύλακτα σε όλους.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση «πλημμύρισαν» με χρήστες που δήλωσαν άφωνοι, ενώ άλλοι ζήτησαν συμβουλές, ώστε να τις εφαρμόσουν στα μαλλιά τους.

«Νομίζω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό που εκπαίδευσες τα μαλλιά σου να το κάνουν αυτό. Δεν είναι καθόλου λιπαρά και φαίνονται υγιές!», έγραψε χαρακτηριστικά ένα άτομο, ενώ κάποιο άλλο ανέφερε πως «παλιά έπλενα τα δικά μου καθημερινά και ο κομμωτής μου τρελαινόταν. Συνήθως τα πλένω πλέον μια φορά την εβδομάδα τώρα».

@cherries_87 Replying to @Mia x hope this clears things up ♥️♥️ #mumsoftiktok ♬ original sound – Tink
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.