ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Ξεκολλάει μεγάλο κομμάτι γης – Σπίτια καταλήγουν στη θάλασσα

Τρομακτικές εικόνες καταγράφηκαν σε βίντεο από την Άλτα της Νορβηγίας, ξαφνικά ένα μεγάλο κομμάτι γης… ξεκόλλησε, με αποτέλεσμα μερικά σπίτια να καταλήξουν στη θάλασσα.

Εκεί λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης, ένα μεγάλο κομμάτι γης, μήκους περίπου 400-500 μέτρων και ύψους 30 μέτρων, ξεκόλησσε και «γλίστρησε» προς την θάλασσα.

Ευτυχώς, οι αρχές είχαν προλάβει να εκκενώσουν την ευρύτερη περιοχή και έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπήρξαν ζημιές.

Ο απολογισμός

Βλέπετε το κομμάτι που κατέληξε στη θάλασσα είχε 2 σπίτια, μία αποθήκη σκάφους, κάποιες άλλες μικρές κατασκευές, αλλά και ένα αυτοκίνητο.

Ένα σκυλάκι που βρέθηκε στη θάλασσα, κατάφερε να σωθεί μόνο του, κολυμπώντας στην ακτή.

Στην περιοχή βρέθηκαν σκάφη και ένα ελικόπτερα, τα οποία έκαναν έρευνες για τυχόν ανθρώπους που είχαν παρασυρθεί, όμως επέστρεψαν στην βάση τους χωρίς να έχει χρειαστεί να επέμβουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περιοχή δεν έχουν πατήσει ακόμα οι επιχειρησιακές μονάδες, καθώς αργότερα υπήρξε και νέα αποκόλληση, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο κίνδυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.