ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίστευτο: Καλοντυμένος άνδρας τρέχει στην οροφή κτιρίου στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Ο άνεμος και η βροχή δεν τον εμπόδισαν να σταματήσει

Απίστευτο: Καλοντυμένος άνδρας τρέχει στην οροφή κτιρίου στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Άνδρας τρέχει στην οροφή ενός κτιρίου στο κέντρο του Μανχάτα.

Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων, ντυμένος με κοστούμι και φορώντας επίσημα παπούτσια, διακρίνεται στην οροφή του 23-όροφου κτιρίου West Street Building, που βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ένα βίντεο δείχνει τον άνδρα να περπατά γύρω από μια γωνιακή σκεπή και να τραβάει φωτογραφίες. Στη συνέχεια, σταματά για να πάρει ένα τηλεφώνημα, ενώ βηματίζει μπρος-πίσω.

Μόλις τελειώσει το τηλεφώνημά του, ο άνδρας αρχίζει να τρέχει κατά μήκος των σκεπών της οροφής μέχρι να πλησιάσει ένα παράθυρο διαμερίσματος, από το οποίο στη συνέχεια εισέρχεται στο κτίριο.

Ο Erik Ljung τον κατέγραψε από τον τελευταίο όροφο του παρακείμενου κτιρίου 200 Liberty Street, και ο άνδρας φαίνεται θολωμένος από τη βροχή, καθώς τα ρούχα του χτυπιούνται από τον άνεμο.

Το κτίριο γοτθικού ρυθμού, που χτίστηκε το 1907 και ανακαινίστηκε το 2003, έχει ύψος λίγο πάνω από 324 πόδια.

«Έχω λάβει πολλές ερωτήσεις», γράφει η λεζάντα. «Δεν έχω ιδέα τι έκανε ο τύπος».

Σε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στο Reddit, οι οποίες κυκλοφόρησαν το βίντεο, ο Ljung παρείχε το πλαίσιο που τον οδήγησε στη λήψη του βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχω ιδέα τι συνέβαινε εδώ», έγραψε. «Σήμερα το πρωί η ασφάλεια του κτιρίου από το οποίο εργάζομαι είπε ότι το βίντεο μοιράστηκε σε όλο το κανάλι τους στο Slack, ωστόσο και αυτοί δεν έχουν ιδέα τι συνέβαινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.