ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Φορέθηκε» πολύ το άλογο και σε αυτές τις εκλογές: Και στον Πύργο ψηφοφόρος πήγε έφιππος στο εκλογικό τμήμα (φωτό)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να εμφανιστεί στο εκλογικό του κέντρο ο Λευτέρης Ντάβαρης

«Φορέθηκε» πολύ το άλογο και σε αυτές τις εκλογές: Και στον Πύργο ψηφοφόρος πήγε έφιππος στο εκλογικό τμήμα (φωτό)

Όλα τα βλέμματα τράβηξε ο πρωταθλητής του καράτε Λευτέρης Ντάβαρης ο οποίος πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό του κέντρο στο Πύργο καβάλα στο άλογο.

Πιο συγκεκριμένα έναν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα βρήκε ο πρωταθλητής του καράτε από το Αρβανίτη, Λευτέρης Ντάβαρης. Επέλεξε να πάει στο εκλογικό κέντρο καβάλα στ’ άλογο και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος.

Η συγκεκριμένη εικόνα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους που πάντως γνωρίζουν την αγάπη του Λευτέρη Ντάβαρη για τα πανέμορφα αυτά ζώα. Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα του patrisnews.com

Έχοντας ξεκινήσει το άθλημα από την ευαίσθητη ηλικία των 8 χρόνων, έχει πετύχει σε διάστημα 16 ετών να αναδειχθεί πανελλήνιος πρωταθλητής όχι μια, όχι δύο, αλλά 8 φορές στην κατηγορία των 60Kg, καθώς και 14 φορές πρωταθλητής Νοτίου Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό έγινε viral με έναν αγρότη να πηγαίνει στις κάλπες του Ναυπλίου  παρέα τον αγαπημένο του γαϊδαράκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.