Εποχές Μεσαίωνα: Δικάζουν ιερέα στην Πάτρα γιατί λειτούργησε εν μέσω καραντίνας – Στο πλευρό του πολλοί πιστοί

Εποχές Μεσαίωνα: Δικάζουν ιερέα στην Πάτρα γιατί λειτούργησε εν μέσω καραντίνας – Στο πλευρό του πολλοί πιστοί

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2021, καθώς σήμερα δικάζεται ένας ιερέας από την Πάτρα ο οποίος λειτούργησε εν μέσω καραντίνας.

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου δικάζεται σήμερα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και στο πλευρό του είναι αρκετοί πιστοί, σύμφωνα με το thebest.

O Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, ειδικότερα, παραπέμφθηκε σε δίκη γιατί τον Μάρτιο του 2020 κατά την περίοδο της αυστηρής καραντίνας, άνοιξε το Ναό παρά τις απαγορεύσεις και πραγματοποίησε λειτουργία.

Από το πρωί είναι πλήθος οι πιστοί που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στον ιερέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.