Ο πάπας Φραγκίσκος παραμένει στο νοσοκομείο – Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του έως τις 18 Ιουνίου

Η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά, και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να ξαναρχίσει να εργάζεται

Ο πάπας Φραγκίσκος παραμένει στο νοσοκομείο – Ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του έως τις 18 Ιουνίου

Ο πάπας Φραγκίσκος παραμένει στο νοσοκομείο Τζεμέλι και ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία Τύπου του Βατικανού, η μετεγχειρητική πορεία του πάπα Φραγκίσκου εξελίσσεται ομαλά, και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να ξαναρχίσει να εργάζεται.

Στη φάση αυτή, όμως (μετά την επέμβαση στο έντερο στην οποία υποβλήθηκε πριν από τρεις ημέρες), οι γιατροί τού συνέστησαν απόλυτη ξεκούραση και για τον λόγο αυτό, ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις του ποντίφικα, μέχρι τις 18 Ιουνίου.

Σε ό,τι αφορά την αυριανή λειτουργία και την καθιερωμένη προσευχή του Άντζελους στο Βατικανό, παράλληλα, ο Φραγκίσκος, φυσικά δεν πρόκειται να είναι παρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να προσευχηθεί «ιδιωτικά», από το δωμάτιό του, το οποίο βρίσκεται στον δέκατο όροφο του νοσοκομείου Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.