ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας λόγω Πάπα Φραγκίσκου – Που θα συναντήσετε κίνηση (φωτο)

Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της παρουσίας του Πάπα Φραγκίσκου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 16:45

Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας λόγω Πάπα Φραγκίσκου – Που θα συναντήσετε κίνηση (φωτο)

Μετά την επίσκεψη στη Λέσβο, ο Πάπας Φραγκίσκος επέστρεψε στην Αθήνα, όπου στις 16:45 θα πραγματοποιήσει Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με τις εντολές της Τροχαίας, έχει διακοπεί από τις 13:00 η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Αλεξάνδρας και της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο, όπως επίσης και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Β. Σοφίας. Οι συγκεκριμένοι δρόμοι θα παραδοθούν εκ νέου στην κυκλοφορία μετά τις 20:00.

Παράλληλα, κατά την κίνηση της πομπής του Ποντίφικα, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.