ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή (φωτο)

Καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή (φωτο)

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινήτων, με τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή την ώρα να παρατηρούνται στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί, μεγάλο μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στο ρεύμα ανόδου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος στο Αιγάλεω ενώ στο ρεύμα προς Πειραιά οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε εικόνα της κίνησης από την περιοχή

Κυκλοφοριακά προβλήματα έχει επίσης, προκαλέσει τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στην Πειραιώς. Συγκεκριμένα αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πειραιώς, στο ύψος της Ιερά Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

Κίνηση τώρα καταγράφεται και στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα υπάρχει στους εξής δρόμους:

-Αλεξανδρας

-Μεσογείων

-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )

-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)

-Λ. Κηφισίας (άνοδος)

-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

-Βασ. Σοφίας (άνοδος)

-Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

-Βασ. Κωνσταντίνου

-Καλλιρρόης

-Λ. Συγγρού (άνοδος)

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.