ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΟΣΕ: Τα τρένα κινούνται σε χαμηλότερες ταχύτητες λόγω καύσωνα

«Επειδή η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα»

ΟΣΕ: Τα τρένα κινούνται σε χαμηλότερες ταχύτητες λόγω καύσωνα

Ο ΟΣΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ότι λόγω του καύσωνα τα τρένα κινούνται με μικρότερες ταχύτητες. 

Με ενημέρωσή του, ο ΟΣΕ επισημαίνει πως λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, με γνώμονα την ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων, «είναι αναγκασμένος να επιβάλλει αναλόγως των συνθηκών, περιορισμούς ταχύτητας, με συνέπεια καθυστερήσεις» και ζητά την κατανόηση των επιβατών «επειδή η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχη ενημέρωση υπήρξε νωρίτερα από την Ηellenic Train: «Εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και με γνώμονα την ασφάλεια της κυκλοφορίας, ενδέχεται να επιβληθούν περιορισμοί ταχύτητας που πιθανόν να δημιουργήσουν καθυστερήσεις, κυρίως στην διαδρομή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα. Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.