Πιερία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς

Πιερία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Λόγω εργασιών, έχουν τεθεί σε ισχύ, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Οι προκαταρκτικές εργασίες άρχισαν από σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε τμήμα της εθνικής οδού, ενώ, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση αστυνομίας Πιερίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (377 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς (410 χιλιόμετρο) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) κατά τις εξής ημερομηνίες:

* Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 από ώρα 08.00 έως ώρα 20.00, Τρίτη 5 Απριλίου 2022 από ώρα 08.00 έως ώρα 20.00, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 από ώρα 08.00 έως ώρα 20.00 και Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 από ώρα 08.00 έως ώρα 20.00.

Επίσης, θα αποκλεισθεί η πρόσβαση στη “χοάνη” του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.