ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο «Odyssey of the seas» – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Μεταφέρει 4.944 επιβάτες και 1.663 μέλη πληρώματος

Στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο «Odyssey of the seas» – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Το κρουαζιερόπλοιο «Odyssey of the seas», κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, μεταφέροντας 4.944 επιβάτες και 1.663 μέλη πληρώματος.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό επιβατών σε πλοίο που έχει προσεγγίσει μέχρι σήμερα το λιμάνι της Σούδας και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Δημήτρης Βιριράκης, «με την σημερινή άφιξη καταγράφεται ρεκόρ επιβατών σε πλοίο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιβαίνοντες στο πλοίο επισκέπτονται την πόλη των Χανίων, το Ενετικό Λιμάνι καθώς και σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.