ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς ΗΣΑΠ για τρεις ώρες σήμερα λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για την στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ

Χωρίς ΗΣΑΠ για τρεις ώρες σήμερα λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη (2/2) οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα οι συρμοί του Ηλεκτρικού να ακινητοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 15:00.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί προκειμένου οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για την στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ

«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως την Πέμπτη 02/02/2023 λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» δεν θα εκτελούνται από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 11:35, ενώ όλοι οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό στις 14:45, οπότε και θα αναχωρήσουν οι πρώτοι συρμοί από τους τερματικούς και ενδιάμεσους σταθμούς της Γραμμής 1».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.