Οι θεωρίες συνωμοσίας για διάσημους τραγουδιστές: Η σκηνοθεσία θανάτων (βίντεο)

Μάικλ Τζάκσον, Κερτ Κομπέιν και άλλοι στο «κάδρο» των θεωριών συνωμοσίας για το θάνατό τους

Οι θεωρίες συνωμοσίας για διάσημους τραγουδιστές: Η σκηνοθεσία θανάτων (βίντεο)

Μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν φύγει από τη ζωή αλλά κάποιοι αρνούνται να πιστέψουν πως δε ζουν και οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν!

Μάικλ Τζάκσον

Ο «βασιλιάς της ποπ» φέρεται να έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009 έπειτα απο υπερβολική δόση φαρμάκων στα 50 του. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που υποτίθεται πως τον δείχνει να βγαίνει από το αμάξι του ιατροδικαστή αρκετή ώρα μετά τον θάνατό του.

Κάποιοι λένε πως δεν αποδεικνύεται κάπως ότι το βίντεο αυτό είναι τραβηγμένο μετά τον θάνατο του Τζάκσον και κάποιοι άλλοι πως δεν αποδεικνύεται πως το εν λόγω πρόσωπο είναι όντως ο Μάικλ Τζακσον και όχι κάποιος που του μοιάζει.

Οι πιο λογικοί όχι απλά καταλαβαίνουν πως ο Μάικλ Τζάκσον ζει αλλά ξεκινάνε να συλλέγουν και μαρτυρίες από ανθρώπους που τον έχουν δει κάπου να περπατάει…

Κερτ Κομπέιν

Ο μεγάλος σταρ των Nirvana, αυτοκτόνησε στα 27 του το 1994. Ο Κομπέιν, παρά το γεγονός ότι ήταν πασίγνωστος, είναι γνωστό πως έπασχε από κατάθλιψη και δεν γούσταρε την τρελή διασημότητα. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή ακριβώς να του προκαλούσε κατάθλιψη.

Οι φήμες που λένε πως «σκηνοθέτησε» τον θάνατό του για να ξεφύγει από αυτή γιγαντώνονται από το γεγονός ότι στη μοναδική φωτογραφία του πτώματός του, δεν είδαμε ποτέ το πρόσωπό του.

Έλβις Πρίσλεϊ

Ο «Βασιλιάς» έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο το 1977 όταν ήταν 42 χρονών. Λέγεται πως τον είχε κουράσει τόσο πολύ η τρελή του φήμη που απλά την έκανε για να χαλαρώσει σε κάποιο νησί. Διάφορες φήμες τον θέλουν να έχει κάνει διάφορες προετοιμασίες πριν πεθάνει που υποδηλώνουν μεγάλο ταξίδι ενώ υπάρχει και μια ασφάλεια ζωής την οποία κανένας ακόμη δεν έχει διεκδικήσει. Αν ζει ακόμα πάντως, σήμερα είναι 82 χρονών.

Τζιμ Μόρισον

Το 1971 που πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης ήταν μόλις 27 χρονών. Αν αναλογιστεί κανείς πως τρεις γυναίκες του είχαν υποβάλλει μήνυση υποστηρίζοντας ότι έφεραν στον κόσμο τα παιδιά του με αποτέλεσμα ο frontman των Doors να φλερτάρει με την φυλακή, στήνεται εύκολα η θεωρία συνωμοσίας που τον θέλει να την κοπάνησε για να γλυτώσει. Είναι γνωστό πάντως πως ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του βρέθηκαν στην κηδεία του, γεγονός που φουντώνει τις φήμες.

Έμι Γουέινχαουζ

Ο πατέρας της 27χρονης τραγουδίστριας, που το 2011 έφυγε από τη ζωή έπειτα από δηλητηρίαση που προήλθε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, υποστηρίζει πως έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα που αναφέρουν ότι η κόρη του σκηνοθέτησε το θάνατό της και ζει σε ένα εξωτικό νησί. Μια θεωρία συνωμοσίας μέσα στη θεωρία συνωμοσίας λέει πως εκεί βρίσκεται μαζί με τον Μάικλ Τζάκσον και την… από κάτω!

Μέριλιν Μονρόε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ζει είναι 91 χρονών. Λέγεται πάντως πως σε αυτό το μυστήριο νησί που ζει ο Μάικλ Τζάκσον και η Έμι Γουέινχαουζ βρίσκεται και αυτή (α, και ο Έλβις, το ξεχάσαμε αυτό). Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, η Μονρόε, που φέρεται να είχε σχέση με τον Κένεντι και να γνωρίζει διάφορα κρατικά μυστικά, έμαθε κατά λάθος ένα από αυτά που όποιος το ξέρει πρέπει να πεθάνει: την ύπαρξη εξωγήινων και την επικοινωνία τους με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Για να μην την σκοτώσουν οι μυστικές υπηρεσίες σκηνοθέτησε τον θάνατό της και έφυγε σε αυτό το μυστήριο νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.