Περίεργες ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι βίωσαν μεταφυσική δραστηριότητα

Τρομακτικές συναντήσεις με κάτι «μεταφυσικό»

Περίεργες ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι βίωσαν μεταφυσική δραστηριότητα

Δεν είναι απίθανο να δείτε με την άκρη του ματιού σας κάτι που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να αντικρίσετε, ειδικά όταν είναι αργά το βράδυ και είστε ολομόναχοι.

Ωστόσο, κάποιοι όχι και τόσο τυχεροί άνθρωποι είχαν κάποιες πραγματικά τρομακτικές συναντήσεις με κάτι «μεταφυσικό», όπως ισχυρίζονται και πιστεύουν ότι πιθανώς να έχουν δει ακόμη και φαντάσματα.

Αυτές οι τρομοκρατημένες ψυχές μοιράστηκαν στο Reddit όλα όσα έζησαν και οι περιγραφές τους θα σας κάνουν να σηκώσετε στο τέλος τα χέρια ψηλά.

Ο Woofybluelove θυμήθηκε ένα τρομακτικό περιστατικό κατά το οποίο είδε μία σκοτεινή φιγούρα στο υπόγειό του. «Ήμουν στο υπόγειο και έβλεπα τηλεόραση στο σκοτάδι, την ώρα που όλη η οικογένειά μου ήταν στον επάνω όροφο. Καθώς χαλάρωνα εκεί, άκουσα κάποια βήματα, σαν να ήταν κάποιος που κατέβαινε τις σκάλες του υπογείου.
Τα βήματα σταμάτησαν να ακούγονται λίγο πριν το τελευταίο σκαλοπάτι και έτσι φώναξα τον αδελφό μου γιατί πίστευα ότι απλά ήταν εκείνος και πως προσπαθούσε να με τρομάξει. Άρχισα να παρακολουθώ ξανά για λίγο τηλεόραση και μετά τα βήματα ακούστηκαν ξανά. Όταν γύρισα το κεφάλι μου και έστρεψα το βλέμμα μου προς τη σκάλα είδα μία σκοτεινή φιγούρα να αντανακλάται στις γυάλινες πόρτες του διπλανού δωματίου.
Έτρεξα στο δωμάτιο και άναψα τα φώτα αλλά δεν υπήρχε κανείς. Και όλα αυτά ενώ η οικογένειά μου βρισκόταν ακόμα στον επάνω όροφο».

Ο χρήστης Maccas75 είπε: «Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες με περίεργα πράγματα – ακούγαμε κάποιον να πληκτρολογεί στον υπολογιστή και να πατά το ποντίκι ενώ δεν υπήρχε κανείς στο δωμάτιο. Τα φώτα τρεμόπαιζαν τόσο πολύ που νομίζαμε ότι θα εκραγούν».

Την ίδια στιγμή ο χρήστης BunnyButtWaifu έγραψε: «Δουλεύω σε μία κλινική όπου συχνά σημειώνονται αρκετοί θάνατοι (οκτώ με πέντε το έτος). Η πινακίδα εξόδου αναβοσβήνει κάθε φορά που κάποιος είναι έτοιμος να πεθάνει».

Ο usernameisnttaken2 ανέφερε: «Μία φορά ξύπνησα στη μέση της νύχτας και κάποιος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του υπνοδωματίου μου που είχα ξεχάσει να κλειδώσω προτού πάω για ύπνο. Φοβούμενος ότι επρόκειτο για κάποιον διαρρήκτη ανέβηκα στον επάνω όροφο όπου ήταν οι γονείς μου και πήγα να πάρω το ρόπαλο που έχω για το μπειζμπολ. Aμέσως μετά άνοιξα την πόρτα και το σκυλί μου ήταν πολύ νευρικό.

Ξύπνησα τους γονείς μου και ο πατέρας μου πήρε το ρόπαλο και κατέβηκε τις σκάλες με τις των ποδιών του. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και τα παράθυρα κλειστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χρήστης GentlePineapple σχολίασε: «Μία φορά ενώ κοιμόμουν ξύπνησα και ξαφνικά πάγωσα. Τα αυτιά μου άρχισαν να πονούν σαν να άκουγαν μία δυνατή κραυγή. Ολόκληρο το σώμα μου άρχισε να ταράζεται σαν να δονείται και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωσα σαν να υπήρχε κάτι βαρύ πάνω μου που πίεζε το σώμα μου προς τα κάτω. Nόμιζα ότι κάτι με είχε κυριεύσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.