ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρεις χιλιάδες γιατροί κατηγορούν τις ιατρικές αρχές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για την πανδημία του COVID

Τρεις χιλιάδες γιατροί κατηγορούν τις ιατρικές αρχές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για την πανδημία του COVID

Τουλάχιστον 3.100 ιατροί από όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια κοινή διακήρυξη στην οποία κατηγορούν τις κυβερνήσεις και τις ιατρικές αρχές ότι αγνόησαν βασικές στρατηγικές θεραπείας των ασθενών με COVID-19 και τώρα τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στην διακήρυξη αναφέρεται ότι οι μονοδιάστατες θεραπείες που ακολουθήθηκαν κατέληξαν σε άσκοπους θανάτους και ασθένειες.

Οι βάσεις του νέου αυτού ιατρικού κινήματος είχαν τεθεί στη Ρώμη στις αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα διήμερο συνέδριο για τον «παγκόσμιο COVID» και στο οποίο συζητήθηκαν νέες θεραπείες.

Στην συνδιάσκεψη αυτή που διήρκησε από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου δόθηκε η ευκαιρία σε ιατρούς να ανταλλάξουν απόψεις για τις διαφορετικές θεραπείες για τον COVID και την αποτελεσματικότητα τους, θεραπείες που έχουν ερευνηθεί σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στη συνδιάσκεψης της Ρώμης, προκαλώντας ένα κύμα ενεργού υποστήριξης από ιατρούς και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί οι επιστήμονες που πολλοί εξ αυτών έχουν λάβει απειλές για τη σταδιοδρομία τους, έχουν έρθει αντιμέτωποι με δολοφονία χαρακτήρων, λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, αποκλεισμό κοινωνικών, και απαγόρευση κλινικών δοκιμών ζητούν το ελεύθερο να συνταγογραφούν θεραπείες για τον COVID προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στους άσκοπους θανάτους.

Ο Δρ Robert Malone, αρχιτέκτονας της πλατφόρμας εμβολίων mRNA, διάβασε τη Διακήρυξη της Ρώμης στη σύνοδο κορυφής.

Οι ιατροί ζητούν να συνταγογραφούν φάρμακα κατά του COVID, κάτι που απαγορεύεται με αποτέλεσμα να συλλαμβάνονται και σύρονται ως κοινοί εγκληματίες από την Αστυνομία στο κρατητήριο, όπως αυτός ο γιατρός στην γαλλική Πολυνησία επειδή έγραψε σε ασθενή το ivermectin.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.