ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Great Reset:«Ηθικά τρόφιμα» σε 3d εκτυπωτή για την «πλέμπα» – Bιολογικά για την ελίτ

Great Reset:«Ηθικά τρόφιμα» σε 3d εκτυπωτή για την «πλέμπα» – Bιολογικά για την ελίτ

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι απλώς ένα σύστημα. Πρόκειται για μια μετακομμουνιστικής εμπνεύσεως ολοκληρωτική διαχείριση κάθε τομέα της ζωής.

Στο παρακάτω βίντεο, έκπληκτος ο Δ. Καμπουράκης στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, παρακολουθεί τον Γιάννη Τσακνή κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Τροφίμων να του εξηγεί πως θα τυπώνεται το φαγητό στο μέλλον σε 3d εκτυπωτή.

Οι ελίτ που προωθούν την Μεγάλη Επανεκκίνηση έχουν σπουδαία σχέδια. Με δικαιολογία την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και φυσικά της φτώχειας προωθούν την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα. Όχι πια αληθινά τρόφιμα. Μόνο μεταλλαγμένα, συνθετικά και εκτυπωμένα σε 3d. Τρόφιμα που θα ονομάζονται «ηθικά» γιατί δεν θα έχουν βαρύ ενεργειακό αποτύπωμα.

Όχι αληθινά φρούτα και δημητριακά μόνο μεταλλαγμένα. Και κρέας συνθετικό η φτιαγμένο σε εκτυπωτή γιατί η γεωργία και η κτηνοτροφία κοστίζουν σε διοξείδιο του άνθρακα. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολόγηση όλων αυτών των παρανοϊκών σχεδίων.

Πρώτα προώθησαν την ιδεολογία του βιγκανισμού ώστε να δημιουργήσουν μια κρίσιμη μάζα ανόητων που τους χρησιμεύουν ως προπαγανδιστές των σχεδίων τους και ύστερα τα σχέδια μπαίνουν στην εφαρμογή. Ασφαλώς τα αληθινά τρόφιμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αλλά θα είναι τόσο ακριβά που μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να τα αγοράσουν.

Το 90% των ανθρώπων που θα αντιπροσωπεύουν το νέο προλεταριάτο θα τρέφονται με αυτά τα σκουπίδια. Άλλωστε η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει. Ήδη η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών τρέφεται με «σαβούρα» από τα Lidl ενώ η ελίτ μπορεί και αγοράζει τα ακριβά βιολογικά προϊόντα. Ακριβώς για αυτό ο καρκίνος και οι άλλες εκφυλιστικές παθήσεις αφορούν κυρίως την «πλέμπα» που δεν έχει τα μέσα να τραφεί όπως πρέπει.

Από όλα αυτά τα σχέδια της ελίτ αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο θα μείνουν άνεργοι. Αλλά γι αυτό έχουν σκεφτεί την εφαρμογή του Παγκόσμιου Εγγυημένου Εισοδήματος

Θα τρώμε λοιπόν «ηθικά τρόφιμα» και θα μας πιστώνουν στους λογαριασμούς κάποιον βασικό μισθό ώστε να μην διαμαρτυρόμαστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.