ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Αρβανίτης: «Γιατροί λένε σε ασθενείς να μην πάνε για εξέταση εάν δεν εμβολιαστούν»

Για ρατσιστική συμπεριφορά γιατρών μίλησε ο Κ.Αρβανίτης

Κ.Αρβανίτης: «Γιατροί λένε σε ασθενείς να μην πάνε για εξέταση εάν δεν εμβολιαστούν»

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, αποκάλυψε ότι υπάρχουν γιατροί που συμπεριφέρονται ρατσιστικά στους ανεμβολίαστους.

«Υπάρχει τιμωρητική διάθεση προς όποιον δεν δέχθηκε να εμβολιαστεί» τόνισε μιλώντας στον Focus FM ο καρδιολόγος, Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Σημείωσε ότι «υπάρχουν συνάδελφοι που λένε σε ασθενείς να μην πάνε για εξέταση, εάν δεν είναι εμβολιασμένοι»!

Όσον αφορά την τρίτη δόση εμβολίου κατά της covid-19 ο κ. Αρβανίτης υπογράμμισε ότι «η απόφαση δεν βασίζεται πουθενά, δεν έχουμε μελέτες, δεν έχουμε αποδείξεις, δεν έχουμε τίποτα. Είναι μία καθαρά πολιτική απόφαση, ιατρικώς δε στηρίζεται κάπου».

«Κακώς που μπαίνουμε στη λογική ότι αν κάνουμε πολλές δόσεις (σ.σ. εμβολίου) ίσως αναχαιτίσουμε» υπογράμμισε αναφερόμενος σε χώρες -με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών- που όμως καταγράφουν ρεκόρ κρουσμάτων και λαμβάνουν νέα περιοριστικά μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ανέφερε ότι «παρά τις καθημερινές δηλώσεις ότι “αποκλείεται να επιβληθεί νέο lockdown” (…) εγώ είμαι κουμπωμένος γιατί πολλά για τα οποία είπαν “αποκλείεται”, τελικά τα έκαναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.