Η ΟΕΝΓΕ καλεί τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου να αποσύρει την πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της Ένωσης ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας

Οργίλη ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη η ΟΕΝΓΕ για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ένωσης ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) διώκεται πειθαρχικά γιατί προέβη σε αποκαλύψεις για το νοσοκομείο του Βόλου.

Αναλυτικά η καταγγελία της ΟΕΝΓΕ:

«Με έκπληξη και οργή διαβάζουμε σήμερα 17/11/21 σε τοπικές εφημερίδες της Θεσσαλίας πως η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου ασκεί πειθαρχική δίωξη ενάντια στον πρόεδρο της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, επειδή αποκαλύπτει (όπως έχει όχι μόνο δικαίωμα αλλά καθήκον να κάνει) τις απαράδεκτες συνθήκες λόγω ελλείψεων με τη νοσηλεία ασθενών στο νοσοκομείο Βόλου που επικρατούν όλες τις τελευταίες εβδομάδες.

Καλούμε τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του Υπουργούς Υγείας κκ. Πλεύρη και Γκάγκα να σταματήσουν αμέσως ΣΗΜΕΡΑ αυτήν την αθλιότητα, αλλιώς θα είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την χυδαία απόπειρα της διοίκησης του νοσοκομείου Βόλου να ασκήσει συνδικαλιστικές διώξεις ώστε να συγκαλύψει τις δικές της σοβαρότατες ευθύνες απέναντι στους ασθενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προειδοποιούμε πως ακριβώς 48 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, τέτοιου είδους χουντικής έμπνευσης πρακτικές θα πέσουν στο κενό.»