ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Αρβανίτης: «Οι εμβολιασμένοι τα βαποράκια που διαδίδουν τις μεταλλάξεις – Και είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα»

«Δεν κάνεις μαζικούς εμβολιασμούς πάνω σε έξαρση επιδημίας - Γράφουν την πραγματική επιστήμη στην Μποτσουάνα τους»

Κ.Αρβανίτης: «Οι εμβολιασμένοι τα βαποράκια που διαδίδουν τις μεταλλάξεις – Και είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα»

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, σχολιάζει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μετάλλαξη Μποτσουάνα και την αποκάλυψη ότι τα πρώτα κρούσματα του νέου στελέχους του ιού εντοπίστηκαν σε πλήρως εμβολιασμένους διπλωμάτες.

Ο γιατρός τονίζει αρχικά, αυτό που έχει ειπωθεί από πολλούς κορυφαίους επιστήμονες, ότι «δεν κάνεις εμβολιασμούς πάνω σε έξαρση επιδημίας», ενώ υποστηρίζει ότι «οι εμβολιασμένοι είναι τα “βαποράκια” που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα».

Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.
ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ…

ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,
ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ.

Η αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα 4 περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι.

Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να “επιβιώσει”.

Αν ένας εμβολιασμένος κολλήσει κάποια από τις μεταλλάξεις που προκύπτουν τυχαία, αυτή όπως είναι ευνόητο θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που αυτός έχει κάνει.

Αυτός μετά θα την μεταδώσει και σε άλλους εμβολιασμένους, που θα κολλήσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που την κόλλησε και αυτός: γιατί είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που έχουν κάνει.

Ετσι, αφού εξαπλωθεί αρχικά στον εμβολιασμένο πληθυσμό, μετά θα περάσει και στους ανεμβολίαστους και έτσι θα γενικευτεί…

Οι εμβολιασμένοι είναι τα “βαποράκια” που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ezpumzpm0KM&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.