ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Γ.ΟΕΝΓΕ: «Οι μισοί τουλάχιστον θάνατοι από Covid είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη»

Γ.Γ.ΟΕΝΓΕ: «Οι μισοί τουλάχιστον θάνατοι από Covid είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη»

Με μια ανάρτηση – κόλαφο στο Twitter του, κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας και της ενίσχυσης του ΕΣΥ, απαντά στο ζήτημα της κατάστασης στα δημόσια νοσοκομεία ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου γράφει:

«Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη. Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους. Αυτά».

Ο γιατρός Πάνος Παπανικολάου, έχει και άλλες φορές καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης και της πολιτικής στον τομέα της υγείας εκτοξεύοντας βαρύτατες κατηγορίες ειδικά για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και την δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.