
Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού όσων δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα, θα θεωρούνται πλέον… «ανεμβολίαστοι».
Συγκεκριμένα, μετά τις 7 Φεβρουάριου (μετά και την παράταση), θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι:
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έληγε αρχικά την 1η Φεβρουαρίου, όμως λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» δόθηκε παράταση για μία εβδομάδα από την κυβέρνηση.
Συνεπώς, όσοι δεν έχουν κάνει την αναμνηστική τους δόση μέχρι και την 7η Φεβρουαρίου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι και θα χάνουν τα «προνόμια» για τους εμβολιασμένους.
Έτσι, όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση εμβολίου μέχρι τις 7/2, δεν θα έχουν πρόσβαση:
Τα μέρη που θα τους επιτρέπεται η πρόσβαση με την επίδειξη αρνητικού PCR ή rapid test είναι:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.