ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γυάλινα νύχια: Η νέα τάση στο μανικιούρ για να εντυπωσιάσετε τα Χριστούγεννα (φωτο)

Γυάλινα νύχια: Η νέα τάση στο μανικιούρ για να εντυπωσιάσετε τα Χριστούγεννα (φωτο)

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό όταν λέμε χριστουγεννιάτικο μανικιούρ είναι το κόκκινο χρώμα.

Ωστόσο η τάση που ξεκίνησε από την Κορέα και κάνει θραύση σε όλο τον πλανήτη δεν έχει ούτε κόκκινο, ούτε μαύρο, ούτε μπορντό. Βασικά,  δεν έχει κανένα από τα χρώματα που έχουμε συνηθίσει.

Ο  Eunkyung Park πήρε την ιδέα και δημιούργησε το συγκεκριμένο μανικιούρ από το περλέ χρώμα που είχε το κέλυφος ενός θαλάσσιου σαλιγκαριού.

Για να πετύχει κανείς το «glash nail» μανικιούρ ουσιαστικά τοποθετεί ψιλοκομμένα κομμάτια από γυαλιστερά σελοφάν στα νύχια.

  • Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε:

DIY: Για να το πετύχετε μόνες σας θα πρέπει να αγοράσετε ειδικό μανό με κομματάκια από σελοφάν, glitter, και διαφανές μανό (για να κολλάει το σελοφάν στα νύχια)

Nail Artist:Αν θέλετε επαγγελματικό αποτέλεσμα, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε μία nail-artist, η θα δουλέψει με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να κολλήσει πολλά κομματάκια μαζί για πιο shiny αποτέλεσμα και ο άλλος είναι να προσθέσει μερικά σελοφάν πάνω από το μανικιούρ σας για εφέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.