ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Aroma Earth Products» στην Γλυφάδα: Η πιο δροσερή απάντηση στον καύσωνα με χυμούς, smoothies και φρούτα!

«Aroma Earth Products» στην Γλυφάδα: Η πιο δροσερή απάντηση στον καύσωνα με χυμούς, smoothies και φρούτα!

Την πιο δροσερή και υγιεινή “απάντηση” στον επερχόμενο καύσωνα (από την Παρασκευή θα σταδικά μέχρι τη Τρίτη ο υδράργυρος θα “κτυπήσει” 42 βαθμύς Κεσλίου!) την δίνει με ενεργειακά smoothies σε δεκάδες γεύσεις και φυσικούς χυμούς φρούτων, ελληνικής παραγωγής, το Aroma Earth Products της Γλυφάδας (Γιαννιτσοπούλου 6 και Βασ.Γεωργίου, πλατεία Εσπερίδων).

Μετά την καθιέρωσή του ως το καλύτερο (και με διαφορά…) “coffee point” των νοτίων προαστίων, η ομάδα των ανθρώπων του Aroma Earth Products έχει εισάγει στην κάρτα των προϊόντων του καταστήματος και τα smoothies σε υπέροχες μίξεις φρούτων και λαχανικών, πολλές φορές συνοδευόμενα από γάλα, συμπλέγματα στερεοποιημένων φυσικών βιταμινών κλπ.

Ειδικά τις απογευματινές ώρες, μετά την θάλασσα, ένας χυμός σε οποιαδήποτε μορφή τον επιθυμείτε, είτε smoothies, είτε σε πολτοειδή μορφή με όλες τις βιταμίνες μέσα, είναι μια απολαυστική εμπειρία που αξίζει κανείς να την βιώσει γευστικά.

Εχοντας στο κατάστημα μια τεράστια “συλλογή” φρούτων και αφυδατωμένων λαχανικών, λογικό ήταν τα smoothies να αποτελούν το επόμενα βήμα στο Aroma Earth Products.

Στις τελευταίες αφίξεις του καταστήματος, μίξεις δημητριακών με φρούτα χωρίς ζάχαρη, μίξη διάφορων berries χωρίς ζάχαρη, φρουτοσαλάτα με μήλο, αχλάδι, ροδάκινο και βερύκοκο, όλα από ελληνικές καλλιέργειες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και υπέροχα σύκα Κύμης, αλλά και διάφορες μαρμελάδες με σύκο, μαζί με συλλογή από μέλια γλυκά του κουταλιού κλπ.

Και φυσικά τα μοναδικά αφυδατωμένα λαχανικά, το υπέροχο σνακ για κάθε ώρα που χορταίνει υγιεινά.

Και πάντα δεκάδες είδη χειροποίητων σοκολατών, σε πλάκες ή σε σοκολατάκια, φλορεντίνες κλπ. μαζί με 38 είδη ξηρών καρπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να πούμε ότι πλέον το κατάστημα κάνει παραδόσεις προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στείλτε στο [email protected] αυτά που επιθυμείτε να γευθείτε από τον κατάλογό του και θα σε λίγες ημέρες θα έχετε στα χέρια σας τις θρεπτικές υγιεινές λιχουδιές του Aroma Erthe Products.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.