ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξέρεις ποιο είναι το «ταπεινό» μυρωδικό που προστατεύει από τον καρκίνο;

Ξέρεις ποιο είναι το «ταπεινό» μυρωδικό που προστατεύει από τον καρκίνο;

Προσθέτοντας μπαχαρικά και μυρωδικά στα φαγητά σου, δεν χαρίζεις μόνο εξαιρετική γεύση και άρωμα στο γεύμα σου, προστατεύεις κιόλας τον οργανισμό σου από θανατηφόρες ασθένειες.

Πάρε για παράδειγμα τον μαϊντανό, ο οποίος μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σου. Η μυρικετίνη, μία φλαβονόλη που περιέχει, έχει αποδειχθεί ότι έχει χημειοπροληπτική επίδραση για τον καρκίνο του δέρματος.

Το καταπράσινα μυρωδικό περιέχει επίσης υψηλές ποσότητες χλωροφύλλης, η οποία έχει αποδειχτεί ότι εμποδίζει τις καρκινογόνες επιδράσεις των ετεροκυκλικών αμινών, οι οποίες παράγονται κατά το ψήσιμο των τροφών σε υψηλή θερμοκρασία. Ό,τι πρέπει για εσένα που σού αρέσουν τα ξεροψημένα κρεατικά!

Επίσης, η ουσία απιγενίνη, που περιέχει, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστήμιο του Μιζούρι των ΗΠΑ μπορεί να μειώσει το μέγεθος του όγκου σε επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μυρικετίνη έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στην θεραπεία και την πρόληψη του διαβήτη. Έρευνες έδειξαν ότι η μυρικετίνη μπορεί να μειώσει την συγκέντρωση σακχάρων στο αίμα, καθώς και να μειώσει την αντίσταση στην ινσουλίνη, ενώ έχει αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει τα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.