Το κόλπο για να μη μυρίζει το μπάνιο σου αν δεν έχει παράθυρο

Το κόλπο για να μη μυρίζει το μπάνιο σου αν δεν έχει παράθυρο

Πολλά είναι τα σπίτια που δεν έχουν παράθυρο στο μπάνιο τους με αποτέλεσμα αυτό συχνά να μυρίζει έντονα για περισσότερη ώρα. Επίσης χωρίς παράθυρο αναπτύσσεται αναπτύσσεται περισσότερη υγρασία και μούχλα στους τοίχους που προκαλεί ακόμη πιο έντονη μυρωδιά.

Αν το δικό σας μπάνιο δεν έχει παράθυρα δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι αρχικά μετά από κάθε μπάνιο που κάνετε απλώστε πετσέτες και πατάκια στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν καλά και φροντίστε να αλλάζετε πετσέτες τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

Επίσης σημαντικό είναι να αφήσετε για λίγα λεπτά την κουρτίνα ανοιχτή για να φύγει η υγρασία από την μπανιέρα και στη συνέχεια κλείστε την για να μπορέσει να στεγνώσει και η ίδια η κουρτίνα πιο εύκολα.

Το βασικό κόλπο που μπορείτε, όμως, να κάνετε κρύβεται σε ένα υλικό. Ο λόγος για τον ενεργό άνθρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ενεργός άνθρακας παράγεται βιομηχανικά από τις αρχές του 19ου αιώνα και είναι μια ένωση με τεράστια χρησιμότητα στην ιατρική, στη φαρμακευτική αλλά και σε άλλες επιστήμες. Για να απομακρύνετε γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές βάλτε λίγο ενεργό άνθρακα μέσα σε ένα όμορφο δοχείο και αφήστε το στο μπάνιο. Όλες οι δυσάρεστες οσμές θα φύγουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να βρείτε ενεργό άνθρακα σε pet shops ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.