ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει στην Ασία – Οι χώρες δεν πρέπει να εφησυχάζουν»

ΠΟΥ: «Ο κορωνοϊός δεν έχει τελειώσει στην Ασία – Οι χώρες δεν πρέπει να εφησυχάζουν»

Η επιδημία του κορωνοϊού δεν έχει τελειώσει στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, και τα μέτρα που λαμβάνονται για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού απλώς «αγοράζουν χρόνο» ώστε οι χώρες να προετοιμαστούν για μεγάλης κλίμακας μετάδοση στην κοινότητα.

Ακόμα και με όλα τα μέτρα που λαμβάνονται, ο κίνδυνος μετάδοσης στην περιοχή δεν θα εξαλειφθεί όσο η πανδημία συνεχίζεται, δήλωσε ο αρμόδιος του ΠΟΥ για την περιοχή Takeshi Kasai.

Οι προετοιμασίες για μεγάλης κλίμακας μετάδοση πρέπει να φτάσουν σε όλους, τόνισε ο Kasai, όπως μεταδίδει το Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προειδοποίησε επίσης πως οι χώρες που βλέπουν να μειώνονται τα κρούσματα δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν, καθώς ο ιός μπορεί να επιστρέψει δριμύτερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.