ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: 48χρονη μητέρα πέθανε 3 ημέρες μετά τα πρώτα συμπτώματα

Κορωνοϊός: 48χρονη μητέρα πέθανε 3 ημέρες μετά τα πρώτα συμπτώματα

Άλλη μία τραγική ιστορία λόγω κορωνοϊού στην Βρετανία, αφού μία μητέρα εξάχρονων δίδυμων αγοριών έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό παρότι δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η Caroline Saunby πέθανε αφού κατέρρευσε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε με ιπτάμενο ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο James Cook στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα συμπτώματα της ασθένειας έκαναν την εμφάνισή τους την περασμένη Πέμπτη και τελικά η άτυχη γυναίκα κατέληξε την Κυριακή. Ειδικότερα, η 48χρονη ένιωσε άρρωστη και υποψιαζόταν αμυγδαλίτιδα λόγω του πονόλαιμου την Πέμπτη. Τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αφού αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή κατέρρευσε στο σπίτι της.

Η αδερφή της Caroline την περιέγραψε ως «μικροβιοφοβική», τόνισε ότι έπλενε διαρκώς τα χέρια της και έπαιρνε κάθε απαραίτητο μέτρο ασφαλείας. «Οι ζωές μας έχουν καταστραφεί για πάντα από αυτόν τον τρομακτικό ιό που οι άνθρωποι εξακολουθούν να μην παίρνουν αρκετά σοβαρά. Η Caroline ήταν 48 ετών, σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής χωρίς υποκείμενα νοσήματα και μας την πήραν σε λίγες μέρες. Πότε ο κόσμος θα αρχίσει να το παίρνει όσο σοβαρά χρειάζεται;», έγραψε στο Facebook η αδερφή της Caroline.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της τόνισε ότι κάθε μέλος της οικογένειας της είναι σε περιορισμό και για αυτόν δεν μπορούν να παρηγορήσουν τα παιδιά της Caroline και τους γονείς της, ή να κάνουν την κηδεία για να γιορτάσουν τη ζωή της αδερφής της. «Αυτή είναι η πραγματικότητά μας περιμένοντας να δούμε αν ο σύζυγός της θα αρρωστήσει», τόνισε. «Παρακαλώ ακούστε το αυτό και πάρτε αυτό ως προειδοποίηση για όλα όσα συμβαίνουν τώρα», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.