ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέλγιο: Στις 22.194 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – 2.035 οι νεκροί

Βέλγιο: Στις 22.194 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – 2.035 οι νεκροί

Σύμφωνα με το κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων του υπουργείου Υγείας, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωνοϊού στο Βέλγιο αυξήθηκε κατά 1.381 φθάνοντας συνολικά τα 22.194 και ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 162 σε ξεπερνώντας τους 2.000 συνολικά.

«Ο αριθμός των νεκρών αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 2.035 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 162 ανθρώπων που πέθαναν σε νοσοκομεία τις τελευταίες 24 ώρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κέντρου.

Επιπλέον, 241 ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους σε νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου. «Θεωρούμε ότι ήταν ασθενείς που μπορεί να νοσούσαν από κορωνοϊό. Οι διαγνώσεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί κλινικά», προσέθεσε ο εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπάλληλος σημείωσε ταυτόχρονα μια πτώση του αριθμού των νοσηλευθέντων τις τελευταίες 24 ώρες. «Τώρα έχουμε 6.012 νοσηλευόμενους ασθενείς (314 τις τελευταίες 24 ώρες) και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λειτουργούν με 56% χωρητικότητα», δήλωσε. Συνολικά, η χώρα έχει διεξαγάγει 80.500 δοκιμές COVID-19, σύμφωνα με το κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.