Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς μιλά για τις ακραίες παρενέργειες της χλωροκίνης

Ρίτα Γουίλσον: Η σύζυγος του Τομ Χανκς μιλά για τις ακραίες παρενέργειες της χλωροκίνης

Φως στο θέμα της λήψης της θεωρούμενης ως «θαυματουργής» χλωροκίνης ρίχνει, με τηλεοπτική συνέντευξή της, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τόμ Χανκς, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, περιγράφει τα συμπτώματα που είχε μετά τη λήψη της ουσίας.

Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, πονούσε αρκετά και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει γεύση και όσφρηση.

Οι ακραίες παρενέργειες της χλωροκίνης

«Μου έδωσαν χλωροκίνη», δήλωσε σχετικά με τον πυρετό.

«Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η ώρα να πέσει ο πυρετός», προσέθεσε.

«Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες. Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω.

Ένιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν είναι βοηθητικό», είπε η Ρίτα Γουίλσον.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι είχε πιο ήπια συμπτώματα. «Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε», δήλωσε η ηθοποιός στον οικοδεσπότη του CBS, Gayle King.

Πλέον και οι δύο αισθάνονται καλύτερα και προσπαθούν και συμμετείχαν στην έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.