ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περισσότεροι από 600.000 οι νεκροί παγκοσμίως από τη γρίπη – 316.000 από τον κορωνοϊό

Περισσότεροι από 600.000 οι νεκροί παγκοσμίως από τη γρίπη – 316.000 από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο βασίζεται σε επίσημες πηγές, η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 316.333 θανάτους παγκοσμίως. Αξίζει όμως, παράλληλα να αναφερθεί πως από την γρίπη, ο πλανήτης μας, θρηνεί περισσότερους από 600.000 ανθρώπους, αριθμό διπλάσιο από αυτόν της πανδημίας.

Περισσότερα από 4.759.650 κρούσματα έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί σε 196 χώρες και εδάφη από την αρχή της επιδημίας.

​Τουλάχιστον 1.711.900 ασθενείς έχουν αναρρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σύγκριση με την προηγούμενη καταμέτρηση, πριν από ακριβώς 24 ώρες, 2.719 νέοι θάνατοι και 77.737 νέα κρούσματα καταγράφηκαν παγκοσμίως. Οι χώρες που ανακοίνωσαν τους περισσότερους θανάτους είναι οι ΗΠΑ με 667 νέους θανάτους, η Βραζιλία (485) και η Βρετανία (160).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.