ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιπρόεδρος νοσηλευτών: «Είχε ορό το εμβόλιο που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης – Τον έβαλαν για να “αραιωθεί” το φάρμακο»

Αντιπρόεδρος νοσηλευτών: «Είχε ορό το εμβόλιο που έκανε ο Κ.Μητσοτάκης – Τον έβαλαν για να “αραιωθεί” το φάρμακο»

Η Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας σε ανάρτησή της στο Facebook, είπε πως πράγματι το εμβόλιο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε φυσιολογικό ορό μέσα, ο οποίος όμως -όπως υποστηρίζει η νοσηλεύτρια- μπήκε για να «διαλύσει» το φάρμακο της Pfizer.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φωτογραφίες με την νοσοκόμα που έκανε το εμβόλιο στον πρωθυπουργό ή στην ΠτΔ να «τραβάει» από ένα φιαλίδιο με ορό.

«”Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό” λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο στο Facebook η νοσηλεύτρια, κα Πέτρακα.

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν όμως πως έπρεπε να φαίνεται πιο καθαρά στο βίντεο η δοσολογία του εμβολίου στον πρωθυπουργό, όπως και η αναλογία ορού-φαρμάκου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.