ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο της κινεζικής τηλεόρασης: Έτσι γίνεται το νέο πρωκτικό τεστ για τον κορωνοϊό – Προσοχή σκληρές εικόνες

Βίντεο της κινεζικής  τηλεόρασης: Έτσι γίνεται το νέο πρωκτικό τεστ για τον κορωνοϊό – Προσοχή σκληρές εικόνες

Βίντεο έσωσε στη δημοσιότητα η Κίνα αναφορικά με το νέο τεστ του κορωνοϊού που στοχεύει στην εξέταση της πρωκτικής περιοχής του δείγματος. Τα πρώτα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε επιβάτες πτήσης από το εξωτερικό στο Πεκίνο οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο προκειμένου να υπάρχει σχετική άνεση.

Δεν είναι γνωστό πως αντέδρασαν οι επιβάτες της πτήσης που δέχθηκαν την ιδιαίτερη αυτή εξέταση και πως αισθάνθηκαν στην συνέχεια.

Όπως είχαμε αναφέρει από εχθές η Κίνα πραγματοποιεί υποχρεωτικά πρωκτικά τεστ κορωνοϊού στους πολίτες της, καθώς και σε όσους φθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό, δημιουργώντας ανησυχία για το πότε θα δούμε αυτό το μέτρο και στην Ευρώπη, η οποία έχει αντιγράψει όλες τις «κινεζικές μεθόδους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμφιλεγόμενη αυτή μέθοδος κρίνεται πιο ακριβής και αποτελεσματική από τους επιστήμονες της χώρας συγκριτικά με τον μοριακό έλεγχο ή το rapid-test, όπως μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/disclosetv/status/1355151269095223298

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.