ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Εξαδάκτυλος: «Θα γιορτάσουμε κανονικά Πάσχα»

Α.Εξαδάκτυλος: «Θα γιορτάσουμε κανονικά Πάσχα»

Μία αισιόδοξη πρόβλεψη έκανε ο πλαστικός χειρούργος και Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος υποστήριξε πως μπορεί να εορτάσουμε κανονικά το Πάσχα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στα μέσα Μαρτίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την άποψη πως το Πάσχα, θα εορταστεί κανονικά και πως η εκτίμησή του αυτή, πηγάζει από το γεγονός ότι σε αυτό το τρίτο κύμα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση, οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα «γιατί και ο ιός κινείται γρήγορα».

Τόνισε, δε, ότι σε αυτό το τρίτο κύμα της πανδημίας, η πίεση στο Σύστημα Υγείας είναι ηπιότερη σε σύγκριση με το δεύτερο κύμα, ενώ αναφερόμενος στο άνοιγμα δραστηριοτήτων σημείωσε πως θα συζητηθεί όταν ξεκινήσει να αποκλιμακώνεται το ιικό φορτίο, κάτι που τοποθετεί χρονικά την επόμενη εβδομάδα μετά από εκείνη της Καθαράς Δευτέρας.

Μοιράστηκε την ανησυχία των ειδικών για το λιανεμπόριο που είναι ο συνωστισμός στην ουρά των καταστημάτων και σε εμπορικούς δρόμους τις ώρες αιχμής και όχι στο εσωτερικό τους όπου ισχύουν οι αποστάσεις και τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

«Αν μπορέσουμε να παρακαμφθεί αυτό, δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΙΣ, ενώ θεωρεί πως το άνοιγμα των σχολείων περιέχει μια πολυπλοκότητα αφενός λόγω της αναγκαστικής μετακίνησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων και αφετέρου της πολύωρης συνύπαρξης σε μικρό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.