Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 65χρονης στο Ίλιον, λίγο μετά τον εμβολιασμό, είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live News του MEGA, ο κ. Παντελής Αλεξάνδρου επισήμανε ότι το πνευμονικό οίδημα από το οποίο ανακοινώθηκε ότι πέθανε η 65χρονη γυναίκα «δεν είναι αιτία θανάτου, είναι αποτέλεσμα». «Όταν κατά τη διάρκεια ιατροδικαστικής εξέτασης υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που δεν μπορούν να αποφανθούν για την αιτία θανάτου, ο κώδικας δεοντολογίας λέει ότι διενεργούμε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Είναι προσωρινή τοποθέτηση αυτή του ΕΟΦ. Παλαιό έμφραγμα σημαίνει ότι στο μυοκάρδιο εντοπίσαμε ουλές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξάνδρου.

«Το πνευμονικό οίδημα δεν είναι αιτία θανάτου, είναι αποτέλεσμα. Χρονικά το περιστατικό έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό», δήλωσε ο ίδιος, ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι «εγώ, αν έπρεπε να κάνει συγγενής μου το εμβόλιο της AstraZeneca, θα του έλεγα να μην πάει. Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μια κοινότητα επιστημονική μπορεί να ανακαλέσει ή να σκεφτεί ξανά κάποια πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!