Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Διασωληνωμένη 78χρονη στη Λάρισα – Είχε εμβολιαστεί πριν 4 ημέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca

Διασωληνωμένη 78χρονη στη Λάρισα – Είχε εμβολιαστεί πριν 4 ημέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο της Λάρισας με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται 78χρονη, η οποία εμβολιάστηκε πριν από 4 ημέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή, και πως έχει ήδη ενημερωθεί o EOΦ.

Η περίπτωση της 78χρονης δεν είναι η μοναδική. Πριν από λίγες ημέρες συγγενείς 60χρονου από τη Σύρο έκαναν γνωστό πως θα καταθέσουν μήνυση κατά της AstraZeneca.

Δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του, ο 60χρονος υπέστη εγκεφαλικό και πλέον βρίσκεται παράλυτος σε κέντρο αποκατάστασης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.