ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Βασιλακόπουλος: «Πάσχα στις αυλές μας στο χωριό – Να σταματήσουν τα SMS για το λιανεμπόριο τις καθημερινές»

Θ.Βασιλακόπουλος: «Πάσχα στις αυλές μας στο χωριό – Να σταματήσουν τα SMS για το λιανεμπόριο τις καθημερινές»

Για την πορεία του κορωνοϊού στην χώρα μας μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στο Πάσχα.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ φαίνεται ότι δαμάζεται η πανδημία και μέρα με την μέρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Εξήγησε πως για πρώτη φορά υπήρξε μείωση των νοσηλευόμενων και του ιικου φορτίου, ενώ αναστρέφεται και ο λόγος εισιτηρίων – εξιτηρίων.

Ο ίδιος πρότεινε το Πάσχα να γίνει σε εξωτερικούς χώρους στις αυλές μας στο χωριό αφού όπως επεσήμανε δεν πρόκειται να τηρηθεί το lockdown και είναι προτιμότερο από τις συγκεντρώσεις στα σπίτια.

Αναφορικά με τα self tests τόνισε πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βρίσκουμε τους θετικούς και έκανε παράκληση να μην σταματήσουν οι πολίτες να προσέχουν καθώς έχει πιθανότητες να βγει αρνητικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το λιανεμπόριο ανέφερε πως είναι θετική η εικόνα μέχρι τώρα και ότι είναι καλύτερα να αφεθεί ελεύθερο και να καταργηθούν τα SMS τις καθημερινές. Ωστόσο υπογράμμισε πως το Σάββατο θα πρέπει να υπάρχει SMS και επιτήρηση και στα εμπορικά να μπαίνουν με σειρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.