ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λινού: «Σωτήρια η δυνατότητα μετακίνησης το Πάσχα – Δεν πρέπει να κλειστούμε μέσα»

Α.Λινού: «Σωτήρια η δυνατότητα μετακίνησης το Πάσχα – Δεν πρέπει να κλειστούμε μέσα»

«Σωτήρια» χαρακτήρισε τη δυνατότητα να μπορέσουμε να μετακινηθούμε το Πάσχα, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού.

Μιλώντας στο MEGA για τις έντονες συζητήσεις που αφορούν το «Πάσχα στο χωριό» η κα Λινού εξήγησε πως: «η λύση δεν είναι το να κλειστούμε μέσα γιατί θα πολλαπλασιάσουμε τη νόσο».

«Να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Ο εγκλεισμός είναι το τελευταίο μέτρο από πλευράς δημόσιας υγείας που το παίρνεις αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και το παίρνεις για μικρό διάστημα. Δεν γίνεται έτσι» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Aκόμη, εφιστά την προσοχή όλων και ιδίως της νεολαίας που είναι λογικό να έχει κουραστεί από το lockdown και τα σκληρά μέτρα, ωστόσο: «όσο πιο υπομονή κάνουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα».

«Έχουμε πιεστεί ψυχολογικά όλοι», συνεχίζει και «δεν ξέρουμε τι μας περιμένει», όμως: «το σημαντικότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε ότι είναι μια μπόρα και θα περάσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ίδια, το πρόβλημα είναι ότι: «διχαζόμαστε και το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί είναι η διχόνοια για το πώς θα αντιμετωπίσουμε έναν εχθρό που είναι κοινός για όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.