ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λινού για θάνατο 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν έχει υπάρξει παρενέργεια εμβολίου τόσο σύντομα αλλά θα το ψάξουμε»

Α.Λινού για θάνατο 44χρονης μετά το AstraZeneca: «Δεν έχει υπάρξει παρενέργεια εμβολίου τόσο σύντομα αλλά θα το ψάξουμε»

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού μίλησε για τον θάνατο της 44χρονης λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Μόλις πληροφορήθηκα το περιστατικό επικοινώνησα με διάφορα κέντρα στο εξωτερικό για να διαπιστώσω αν υπάρχουν παρόμοια περιστατικά» είπε η κυρία Λινού και πρόσθεσε: «Δεν έχει υπάρξει παρενέργεια από εμβόλιο τόσο σύντομα. Στην Αγγλία όλα τα περιστατικά είναι μετά την 5η μέρα από τον εμβολιασμό και τώρα συζητάνε ότι μπορεί να υπάρχουν πρόδρομα συμπτώματα από την τρίτη μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση και χρειάζεται να γίνει πάρα πολύ σύντομα, όχι μόνο για να αποδοθεί δίκαιο στην οικογένεια, αν συμβαίνει κάτι, αλλά κυρίως για να προλάβουμε επόμενα κρούσματα. Πρέπει και η επιτροπή και όλοι μας να το σκεφτούμε και να το ψάξουμε πολύ σοβαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.